SZOLGÁLTATÁSOK -> MEGBÍZÓ ÉRDEKEINEK KÉPVISELETE

   Cégünk profilja nem a kivitelezés, viszont egyre gyakrabban merül fel megrendelői igény a kulcsrakész munkavégzésre. Erre létezik egy egyszerű, viszont nagyon effektív megoldás - átvállaljuk a koordinációs és ellenőrzési feladatokat a munka minden fázisában, a Megrendelő teljes körű érdekképviselete, információs támogatása mellett.

   Megrendelő érdekeinek képviselete és szerepkörének betöltése magába foglalja a kivitelező, szállító stb. cégek kiválasztásával járó marketingintézkedéseket, a felhasznált anyagok beszerzését, az elvégzett munka minőségének és a teljesítés határidejének felügyeletét, valamint az összes Megrendelői kötelezettség átvállalását, a számlák kiegyenlítésén kívül.
   A termékek és kivitelezők kiválasztása a piac célirányos vizsgálata, valamint a korábbi munkák során jónak bizonyult vállalkozások cégünknél vezetett jegyzéke alapján történik. A végső választás a Megrendelőé, vagy megfelelő meghatalmazás mellett cégünk azt elvégzi.
   A Megrendelő számára a munkavégzés teljes időtartama alatt, bármilyen munkafázisban folyamatos tájékoztatást, és ellenőrzési lehetőséget biztosítunk.
MagyarРусский

megbízó érdekeinek képviselete