BEMUTATKOZÁS

    Üdvözöljük honlapunkon!
 
    Tisztelt Hölgyeim és Uraim!
 

    A szakemberek korszakát éljük. Korunk felgyorsult életritmusa nem ad időt arra, hogy minden területen széleskörű tudást szerezzünk. Sajnos sokszor csak akkor ismerjük fel a szaktudás szükségességét, amikor a hibákat már elkövettük. Esetünkben az építészekre és belsőépítészekre gondolunk, akikhez az általános gyakorlat szerint csak akkor szoktunk fordulni, amikor egy telket vagy épületet már megvásároltunk.

   A laikus számára nehéz feladat felmérni egy ingatlanban rejlő lehetőségeket, általában a négyzetméterek döntenek. Egy szakember nagyobb biztonsággal tudja eldönteni azt, hogy egy konkrét elvárásnak megfelelő tér az adott épületből racionálisan kialakítható-e. Ésszerűbb és kifizetődőbb még a döntést megelőzően kikérni a specialista véleményét.

   Cégünk munkatársai segítenek Önnek az optimális döntés meghozatalában, és annak megvalósításában. Ha elégedetlen a térfelosztással, akkor helyesen alkalmazva a belsőépítészet kínálta lehetőségeket vizuálisan megnagyobbítunk akár egy előnytelen formájú kis helyiséget is, elrejtjük a tervezési és konstrukciós hibákat.
   Tudjuk, hogy ügyfeleink mennyire elfoglaltak, és mennyire drága az idejük. Együttműködésünk során igyekszünk maximálisan tehermentesíteni Önöket az elképzeléseik megvalósításával kapcsolatos gondoktól, ugyanakkor a kivitelezés minősége mindenkor megfelel a legszigorúbb követelményeknek.Tisztában vagyunk azzal, hogy Önök jelentős összegeket költenek rajtunk keresztül, ezért különleges felelősséggel végezzük a ránk ruházott nagy értékű feladatot.
   A filozófiánk fejezet alatt megismerheti tevékenységünk alapelveit. A portfolió oldalon találja néhány megvalósult projectünket, áttekintheti az alkalmazott belsőépítészeti elemeket, érdekes megoldásokat fedezhet fel saját ötletei megvalósításához, személyre szóló életterének megteremtéséhez.
   Cégünk 1997 óta foglalkozik egyedi, minőségi belsőterek tervezésével és kivitelezésével. Tevékenységünk felöleli a belsőépítészeti tervezés és kivitelezés teljes spektrumát a "kozmetikai" felújítástól egészen az elit vagy VIP kategóriáig, nem csak a privát szférában, de irodák, éttermek, kávézók, klubok, irodák, adminisztratív munkahelyek, közhivatalok vonatkozásában is. Kiegészítő szolgáltatásként kínáljuk a megrendelő érdekeinek képviseletét, valamint ingatlanvásárlás előtti konzultációnkat. 
 
   Lakása, háza vagy munkahelye kialakítását tervezi, életterének karakterét státuszának megfelelővé szeretné változtatni? Ha valami igazán egyedit szeretne, forduljon hozzánk! Mi megvalósítjuk álmait.
 
    Jurina Larissa
    Tulajdonos, vezető tervező
 
 

 

 

MagyarРусский

bemutatkozás belsőépítészeti stúdió belsőtér tervezése